پایتخت مجارستان دارای جاذبه های متنوعی هست که باعث شده به آن لقب "پاریس شرق" را بدهند. علاوه بر این، ویژگی های منحصربفردی مانند دسترسی به سایر کشورهای اروپایی و فرهنگ و اقتصاد پویا، این کشور را به مقصد ایده‌آلی برای گردشگران تبدیل کرده‌اند.

انواع ویزای شینگن مجارستان
توریستی
تجاری
ورزشی
پزشکی
تحصیلی
شرکت در کنفرانس
ملاقات با بستگان

مدارکی که برای این منظور مورد نیاز است:

  • فرم درخواست ویزا که باید به طور کامل و صحیح پر شده باشد
  • اصل گذرنامه که دارای اعتبار حداقل ۶ ماه باشد
  • اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی آنها
  • ۲ قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر، رنگی با زمینه سفید
  • کپی از ویزاهای قبلی (در صورت وجود) و مهرهای ورود و خروج
  • نامه تمکن مالی (پرینت حساب بانکی که برای هر نفر ۴۰ میلیون تومان است که باید همراه با مهر و امضای شعبه باشد)
  • گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی بدین جهت که اثبات کننده ی اشتغال و تمکن مالی متقاضی باشد
  • بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو
  • سند مالکیت
  • واچر هتل
  • بلیط هواپیما




نکته‌ها
تمام مدارک باید همراه با ترجمه ی رسمی آنها باشد.
حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.