قوانین مهاجرتی و اخذ اقامت و شهروندی ترکیه در سال 2017 تغییرات اساسی کرد و هنوز هم در حال تغییر می باشد. آن دسته از افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند باید از آخرین اخبار مهاجرتی به ترکیه آگاه باشند.

طبق آخرین اخبار در مورد خرید ملک در ترکیه، اتباع خارجی با سرمایه های زیر می توانند اقامت و در نهایت تابعیت ترکیه را اخذ نمایند:


- با سرمایه کمتر از 250 هزار دلار: در ترکیه قیمت املاک به شرایط و موقعیت ملک بستگی دارد و می توان به سادگی خانه هایی با قیمت کمتر از 250 هزار دلار نیز خریداری کرد. اگر ملکی خریداری کنید که قیمت آن کمتر از 250 هزار دلار باشد، می توانید اقامت توریستی این کشور را اخذ نمایید. مدت اقامت توریستی 1 یا 2 سال است که بستگی به شرایط شما دارد. این نوع اقامت قابل تمدید است و بعد از 5 الی 8 سال می توانید اقامت دائم را به دست بیاورید که در نتیجه پاسپورت این کشور به شما داده می شود.



- با سرمایه بیشتر از 250 هزار دلار: اگر در ترکیه ملکی به ارزش 250 هزار دلار یا بیشتر خریداری کنید، در نهایت قادر خواهید بود بعد از یک سال پاسپورت ترکیه را اخذ نمایید.


- اجاره ملک: اگر قصد دارید برای مدت کوتاهی در ترکیه زندگی کنید و هزینه خرید ملک را ندارید می توانید اقدام به اجاره ملک در این کشور کنید. با اجاره خانه در ترکیه می توان اقامت توریستی اخذ کرد مدت این اقامت بین 6 ماه تا 1 سال می باشد که البته بنا به شرایطی قابل تمدید است.