هيچكدوم از برنامه ها دانلود نميشه لطفا بررسي كنيد ممنون
css menu by Css3Menu.com
هيچكدوم از برنامه ها دانلود نميشه لطفا بررسي كنيد ممنون
اگه یه بار دیگه بزارید ممنون میشم
با سلام کسی میتونه در مورد ارور write protected به من کمک کنه
این ارو به هیچ عنوان از رو فلشم پاک نمیشه
چه کنم باتشکر
در ضمن اطلاعا روی فلش خونده میشه ولی نمتونم رو فلش چیزی بریزم و اونو فرمتش کنم .و با نرم افزار ریکاوری میشه اوننو ریکاوری هم کرد و جالبه که نمیشه فرمتش کنم اگه کسی میتونه کمک کنه به ایمیلم بفرسته ********@ymail.com
ویرایش توسط Asghar Vaseei : 2012-11-17 در ساعت 11:58 دلیل: ?
یه برنامه نیست که به هر فلشی بخوره ؟
سلام
لینک سایت اصلی Transcend برای JetFlash Online Recovery:
http://www.transcend-info.com/produc...recovery_2.asp
سپس
http://www.transcend-info.com/suppor...neRecovery.exe
من در "Safe Mode with Networking" که اینترنت فعال باشه در Windows XP SP3 انجام دادم که کاملا کار کرد و فلش 8 گیگی من درست شد.
Step 0:
Step 1:
Step 2:
Step 3:
Step 4:
شناسایی وسیله (همان فلش)
Step 5:
Step 6:
Step 7:
Step 8:
بعضی سایت ها هم این سایت رو معرفی کردن:
http://www.killdisk.com
ویرایش توسط mhkh8367 : 2012-12-12 در ساعت 03:34
البته می دونم تاریخ این پست ماله خیلی وقت پیشه ولی فکر کنم این تجربه من هم بدرد بخوره
در مورد فلش مموری 8 گیگ توشیبا
پیغام فرمت در همون مرحله اول از طریق ویندوز xp اعلام می شد ولی فرمت نمی شد
با چند تا کامیوتر که دارای ویندوز xp مشابه بودن هم امتحان کردم ولی باز هم فرمت نشد
ظرفیت فلش مموری کاملا فول نمایش داده می شد ولی در قسمت propertis مقدار 0 kb نشون داده می شد
با نرم افزار Activ killdisk چند بار فلش رو اسکن و عملیات انجام دادم ولی نتیجه نداد
در نهایت بعداز کلی دنگ و فنگ
بالاخره ویندوز 8 اومد به کمکم
فلش رو وصل کردم به یو اس بی لب تاب اچ پی با سیستم عامل ویندوز 8 در جا کل فلش مموری رو فرمت کرد و تمام فرمت ها و مشخصات فلش مموری ریخت بیرون و الان هم با کل سیستم عامل های ویندوز ایکس پی سازگاری داره و فلش داره کار می کنه
همه فکر می کنن که فلش مموری می سوزه ولی بنظرم اینطوری نیس فقط ناسازگاری و نقصانات سیستم عاملهای ایکس پی موجب می شه آی سی فلش قفل کنه
امیدوارم بدرد دوستان بخوره
لایک یادت نره![]()
ولی من در موارد مشابه با لینوکس هم نتیجه نگرفتم البته ونیندوز8 امتحان نکردمالبته می دونم تاریخ این پست ماله خیلی وقت پیشه ولی فکر کنم این تجربه من هم بدرد بخوره
در مورد فلش مموری 8 گیگ توشیبا
پیغام فرمت در همون مرحله اول از طریق ویندوز xp اعلام می شد ولی فرمت نمی شد
با چند تا کامیوتر که دارای ویندوز xp مشابه بودن هم امتحان کردم ولی باز هم فرمت نشد
ظرفیت فلش مموری کاملا فول نمایش داده می شد ولی در قسمت propertis مقدار 0 kb نشون داده می شد
با نرم افزار Activ killdisk چند بار فلش رو اسکن و عملیات انجام دادم ولی نتیجه نداد
در نهایت بعداز کلی دنگ و فنگ
بالاخره ویندوز 8 اومد به کمکم
فلش رو وصل کردم به یو اس بی لب تاب اچ پی با سیستم عامل ویندوز 8 در جا کل فلش مموری رو فرمت کرد و تمام فرمت ها و مشخصات فلش مموری ریخت بیرون و الان هم با کل سیستم عامل های ویندوز ایکس پی سازگاری داره و فلش داره کار می کنه
همه فکر می کنن که فلش مموری می سوزه ولی بنظرم اینطوری نیس فقط ناسازگاری و نقصانات سیستم عاملهای ایکس پی موجب می شه آی سی فلش قفل کنه
امیدوارم بدرد دوستان بخوره
لایک یادت نره
انتخاب سریع یک انجمن