PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ری استارت شدن s5830i تریبا هر 10 دقیقه



koohij2009
2013-11-01, 13:12
باسلام
یه s5830i آوردن که هر 10 دقیقه تقریبا ریستارت میشه
کارهای انجام شده
فلش با چندین فایل
wipe
سریال و imei سالم بودن
unlock کردن
----
--اما اگه گوشی رو ببرم رو حالت ریکاوری تا 5 ساعت تست کردم خاموش نشد ولی وقتی روشنش میکنم تقریبا هر 10 دقیقه خاموش میشه پس به این نتیجه میرسیم که مشکل نمیتونه سخت افزاری باشه :39:

مرسی از پاسخگویی شما

2840644
2013-11-01, 15:23
دوست من مشکل میتونه از بوت گوشی باشه شما یکبار با riff ترمیم بوت کنید و دوباره فلش کنید و تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

hojjatac
2013-11-01, 15:24
سلام دوست عزیز....
علت بوجود اومدن مشکل چی بوده دوست عزیزم؟؟؟
ایا با دانلودر فلش زدین یا با باکس؟؟؟؟؟؟ از لیبل پشت باطری ببین گوشی چه مدلی هست؟؟؟؟

koohij2009
2013-11-01, 15:48
مشتری که آورده میگه دوروز کار رده و اینجوری شده از همون نو بودن گوشی


نیازی به ترمیم بوت نیستش چون گوشی به آسانی بالا میاد وقتی داری با گوشی کار میکنی یا گذاشته باشی معمولا هر 10 دقیقه ریستارت میشه

هم با اودین هم با باکس z3x فلش زده شده

2840644
2013-11-01, 19:50
دوست من این که دقیقا هر ده دقیقه ریست میکنه اصلا خوب نیست چون تا 90٪ مشکل از cpu هست بنده وقتی خدمت شما عرض کردم ترمیم بوت کنید و دوباره اعلام نتیجه به این دلیل بود که ناامید نشید در ضمن این مشکل 10٪ میتونه از بوت باشه در غیر اینصورت از cpu هست یکی از علایم امشکل در cpu ریستهای مداوم در فاصله های زمانی مشابه هست

tohid.salmani
2013-11-01, 20:57
دوست عزیز تو محیط ریکاوری هم این مشکل ریست پیش میاد یا نه ؟؟؟
سعی کنید تو اون حالت هم تو زمان بیشتر از 10 دقیقه تست کنید

هنگام تماس و عکس گرفتن هم تست کنید و یا تو تنظیمات شبکه دستی

جریان کشی گوشی رو هم بررسی کنید

koohij2009
2013-11-02, 12:57
دوست من این که دقیقا هر ده دقیقه ریست میکنه اصلا خوب نیست چون تا 90٪ مشکل از cpu هست بنده وقتی خدمت شما عرض کردم ترمیم بوت کنید و دوباره اعلام نتیجه به این دلیل بود که ناامید نشید در ضمن این مشکل 10٪ میتونه از بوت باشه در غیر اینصورت از cpu هست یکی از علایم امشکل در cpu ریستهای مداوم در فاصله های زمانی مشابه هست


اگه از cpu باشه باید وقتی تو حالت ریکاوری هم هستم هر 10 دقیقه ریستارت بشه ولی تو حالت ریکاوری تا 5 ساعت هم مشکلی نداشته و ری استارت نشده

koohij2009
2013-11-02, 13:07
دوست عزیز تو محیط ریکاوری هم این مشکل ریست پیش میاد یا نه ؟؟؟
سعی کنید تو اون حالت هم تو زمان بیشتر از 10 دقیقه تست کنید

هنگام تماس و عکس گرفتن هم تست کنید و یا تو تنظیمات شبکه دستی

جریان کشی گوشی رو هم بررسی کنید

سیمکارت روش نباشه فقط گوشی همینجوری گذاشته باشم هم ریستارت میشه!!!

koohij2009
2013-11-03, 16:27
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

REZASAREIN
2013-11-03, 17:21
من مورد مشابه با گوشی مشابه داشتم که البته یک روز کار میکرد بعد خراب میشد مشکل از ایسیهای چسبی بود که با تکنیک فشار حل شد..........

koohij2009
2013-11-04, 20:01
من مورد مشابه با گوشی مشابه داشتم که البته یک روز کار میکرد بعد خراب میشد مشکل از ایسیهای چسبی بود که با تکنیک فشار حل شد..........

ممنون از پاسخگویی دوست عزیز

خب اگه مشکل از آیسیهای چسبی باشه باید رو ریکاوری هم خاموش بشه در صورتیکه فقط موقعی که گوشی بالا میاد ریستارت میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koohij2009
2013-11-04, 20:02
با riff تعمیر بوت کردم بازم مشکل پابرجاست به نظرتون اگه earse کنم بعد full dump file رو رایت کنم نتیجه میده ؟!!!

Hamrahan GSM
2013-11-05, 03:53
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم. مشکل باید از cpu باشه. فکر نمی کنم به دامپ مربوط باشه ولی خب چاره ای جز تست کردن ندارید.

koohij2009
2013-11-07, 02:32
من هم با نظر دوست عزیزمون موافقم. مشکل باید از cpu باشه. فکر نمی کنم به دامپ مربوط باشه ولی خب چاره ای جز تست کردن ندارید. دوست عزیز وقتی گوشی روی ریکاوری خاموش نمیشه هم میتونه از cpu باشه؟؟!!!!!!!!!

koohij2009
2013-11-07, 13:36
دوست عزیز وقتی گوشی روی ریکاوری خاموش نمیشه هم میتونه از cpu باشه؟؟!!!!!!!!! ?

2840644
2013-11-07, 15:22
دوست خوبم زمانی که گوشی در قسمت ریکاوری هست cpu شما تقریبا در حالت log off قرار داره و فشاری بهش نمیاد ولی وقتی در حالت بوت قرار میگیره متاسفانه برای پردازش با سرعت بیشتر دچار مشکل میشه گوشی رو به شرکت گارانتی کننده برگردونید تا تعویض بشه موفق باشید

koohij2009
2013-11-08, 15:40
اومدم full dump رو رایت کردم بازم مشکل بود
بعد رفتم سراغ ic که تعویضش کردم الان سلف L403 زیاد داغ میکرد و 25 تا ولتاژ میگرفت و گوشی روشن نمیشد
L403 از کجا میشه پیداش کرد برد اوراقی سامسونگ ندارم روی بردهای نوکیا کسی دیده ؟ یاسایتی جهت فروش ؟

ممنون

hossein mohebbi
2013-11-08, 19:51
فكر نكنم روى برد نوكيا باشه

koohij2009
2013-11-09, 00:16
sakht afzariye aziz narm afzar fayede nadare ehtemalan az cpu bashe

دوست عزیز شماخوندیدچی نوشتم میگم سی پی یو رو تعویض کردم حالا سلف