PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنلاکs8600 با Ztx



younes422
2013-11-10, 16:51
سلام استادان و دوستان گلم یه s8600قفل تلفن داره میشه راهنمایی بفرمایید چطوری با ztxآنلاکش کنم.خیلی عجله ای هست.با سپاس

موبایل عباسی
2013-11-10, 17:01
چه قفلی داره دوست من شبکه یا پترن

younes422
2013-11-10, 17:48
داداش من قفل تلفن.وقتی روشنش میکنم قفل روشه

موبایل عباسی
2013-11-10, 18:01
عزیز دل میتونی با کد*2767*3855# ریست کنی اگر با این روش مشکل حل نشد باید با باکس اسان سام انلاک کنی

و در اخر هم اگه اسان سام نداری گوشی را فلش بزن

younes422
2013-11-10, 18:49
داداش من عرض کردم خدمتت.وقتی تلفن بالا میاره قفل میخواد پس نمیشه کد و زد.بعدشم من گفتم با باکس Ztx خواستم نه آسان؟؟؟؟

موبایل عباسی
2013-11-11, 09:57
داداش من عرض کردم خدمتت.وقتی تلفن بالا میاره قفل میخواد پس نمیشه کد و زد.بعدشم من گفتم با باکس Ztx خواستم نه آسان؟؟؟؟

سلام گوشی های vave هارد رست ندارند باید فلش بزنی گلم

Meraj khosravy
2013-11-11, 10:24
داداش من عرض کردم خدمتت.وقتی تلفن بالا میاره قفل میخواد پس نمیشه کد و زد.بعدشم من گفتم با باکس Ztx خواستم نه آسان؟؟؟؟

يونس جان اضطراري رو بزن اگه تماس وصل شد بعد كد ريست رو بزن ريست ميشه گوشي .با z3x هم راحت ميوني انلاك كني

younes422
2013-11-11, 10:59
يونس جان اضطراري رو بزن اگه تماس وصل شد بعد كد ريست رو بزن ريست ميشه گوشي .با z3x هم راحت ميوني انلاك كني

داداش خوبم میشه راهنمایی کنی چطوری آنلاک کنم.اینو میخواستم بدونم