PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک:مشکل آنتن n7100(emergency call only)



hamed2121
2013-06-13, 16:23
سلام من گوشیمو مشکل آنتن داشت فلش کردم الان آنتن میاد ولی امرجنسیه تو سرچم پیدا میکنه ولی باز موقع شماره گیری میزنه Not Registered on Network

noshabe
2013-06-13, 17:13
سلام اگر کد خواست 8 تا صفر بزنید درست بشه

hamed2121
2013-06-13, 17:29
کد چیه؟؟؟ جانم!!!

hamed2121
2013-06-14, 11:21
این فایل مودم رو چجوری رو گوشی رایت کنم؟؟
GT-N7100_XXALJ2_Modem.zip

shadii
2013-06-14, 12:49
این فایل مودم رو چجوری رو گوشی رایت کنم؟؟
GT-N7100_XXALJ2_Modem.zip



آقا این که پرسیدن نداره/با اودین توی قسمت فون بچینید وبزنید/خودتونم یکم سعی کنید /من اون تایپیکه دیگه تونم خوندم همش شده راهنماییییییییییی باید تاوان بدی تا توی این حرفه موفق بشی البته اگه همکار باشید ترس برادر مرگه /سربلند باشید

hamed2121
2013-06-14, 20:25
دوست من فایل زیپ که تو pda اد نمیشه!!!!

hamed2121
2013-06-14, 20:44
بالاخره پیدا کردم باید فایل modem.bin رو در می اوردیم بدش تو بخش فون اد میکردیم بدش استارت!!!
بازم آنتن حل نشد!!!

hamed2121
2013-06-15, 09:43
سلام کسی راهی داره؟؟؟

ستاره فارس
2013-06-15, 17:46
سلام دوست عزیز مشکل انتن اگه نرم افزاری باشه وشماره سریال وبیس باند گوشیتون درست باشه با فایل فلش کامل درست میشه اگه نشد ابتدا گوشیتونه روت کنید بعد با باکسz3x انلاک کنید موفق باشید

katy.perry
2013-06-21, 06:42
سلام دوست عزیز مشکل انتن اگه نرم افزاری باشه وشماره سریال وبیس باند گوشیتون درست باشه با فایل فلش کامل درست میشه اگه نشد ابتدا گوشیتونه روت کنید بعد با باکسz3x انلاک کنید موفق باشید

سلام همشری منم یه اس 3 دارم همه چیزش درسته فقط emergency call only میزنه روت کردم فلش کردم ولی بی فایده بود.این باکس z3x چی هست؟با این باکس درست میشه؟

aref01
2013-06-21, 11:09
شما سریال گوشی رو ترمیم کنید نتیجه رو اعلام کنید

SAEIDSANGAN
2013-08-19, 12:58
این مشکل با فلش درست نمیشه.این روش رو تست کنید: دستگاه رو هک کنید کد آنلاک رو به دست بیارید و تست کنید

farzadkian65
2013-11-17, 01:24
سلام دوستان
بنده رام گوشیمو از 4.3 ایرلند به 4.1.2 ایران تغیر دادم و wipe/reset factory کردم
اما الآن هر کاری میکنم سیمکارتم registeri نمیشه یعنی آنتن میاد اما وقتی میخوام تماس بگیرم میگه not registered و به جای irancell مینویسهemergency call only
بطور دستی از تنظیمات mtn irancello انتخاب کردم اما بازم همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنماییم کنید
گوشیم اس3 هستش

Aso Matari
2013-11-17, 01:42
سلام دوستان
بنده رام گوشیمو از 4.3 ایرلند به 4.1.2 ایران تغیر دادم و wipe/reset factory کردم
اما الآن هر کاری میکنم سیمکارتم registeri نمیشه یعنی آنتن میاد اما وقتی میخوام تماس بگیرم میگه not registered و به جای irancell مینویسهemergency call only
بطور دستی از تنظیمات mtn irancello انتخاب کردم اما بازم همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنماییم کنید
گوشیم اس3 هستش
سلام
به یه نرم افزارکار مجرب مراجعه کنید

farzadkian65
2013-11-17, 23:13
سلام
به یه نرم افزارکار مجرب مراجعه کنید

میبخشید منظورتونو متوجه نمیشم
ممکنه لینک بزارید؟:6:

**MAN**
2013-11-18, 00:19
میبخشید منظورتونو متوجه نمیشم
ممکنه لینک بزارید؟:6:

انجمن تعمیر کاراست اینجا شما به یک تعمیر کار مجرب مراجعه کنید