PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سریال null..i9300



mehrabun
2013-09-18, 13:23
سلام این گوشی دیروز وی ارم مونده بود...با کمک دوستان بالا اومد.

اما سریا null\null

هست..بیس بند هم نداره..

فرستادم تهران ی جا که خیلی بارش بود گفت نمیشه

ی جا هم گفت بدون باکس 400 تومن هزینه داره..

منم بچه شهرستانم..

نمیشه راهی دیگه باشه خودم درست کنم؟؟؟؟واللا اصلا هوای همکارو ندارن.

دوستان راهنمایی کنید

PEYMAN SOLEIMANI
2013-09-18, 14:42
سلام این گوشی دیروز وی ارم مونده بود...با کمک دوستان بالا اومد.

اما سریا null\null

هست..بیس بند هم نداره..

فرستادم تهران ی جا که خیلی بارش بود گفت نمیشه


ی جا هم گفت بدون باکس 400 تومن هزینه داره..

منم بچه شهرستانم..

نمیشه راهی دیگه باشه خودم درست کنم؟؟؟؟واللا اصلا هوای همکارو ندارن.

دوستان راهنمایی کنید

با سلام..دوست عزیزم شما واسه مشکلتون تاپیک هم زده بودید..دیگه نیازی نبود این تاپیک رو ایجاد کنید

http://forum.kavoshteam.com/thread97905.html
به هرحال طبق پست بالا پیش برید ..(پست 8)
دوستان بعضیاشون کم لطفی میکنن و وقتی مشکلشون حل میشه دیگه به انجمن مراجعه نمیکنن تا اعلام نتیجه کنند..و منجر میشه به بی نظمی در انجمن
مطمئن باشید اعلام نتیجه فقط و فقط به خود شما کمک میکنه..چون دوستان میان راه حل های متفاوتی رو ارائه میدن...

mehrabun
2013-09-18, 19:50
من اعلام نتیجه کردم..گفتم که گوشی بالا اومد فقط سریال نداره...الانم فرستادم علاالدین برا درست کردن..ک گفتن هزینش زیاده..

من عذر خواهی میکنم.

من الان میخام بدونم راهی هست برا درست کردنش توسط خودم یا نه؟؟

PEYMAN SOLEIMANI
2013-09-18, 20:06
من اعلام نتیجه کردم..گفتم که گوشی بالا اومد فقط سریال نداره...الانم فرستادم علاالدین برا درست کردن..ک گفتن هزینش زیاده..

من عذر خواهی میکنم.

من الان میخام بدونم راهی هست برا درست کردنش توسط خودم یا نه؟؟
دوست عزیزم منظورم کل مجموعه بود نه شما..جسارت نباشه..بگذریم
دوست گلم شما فایلی در تاپیک بالا گفتم رو فلش کردین؟این فایل (http://d-h.st/CKx) در boot میچینید رو با ODIN فلش کردید؟ترمیم سریال با باکس انجام دادید؟

mehrabun
2013-09-18, 20:58
گوشی بالا اومده..ترمیمشو ن..میگن نمیشه

PEYMAN SOLEIMANI
2013-09-18, 22:01
گوشی بالا اومده..ترمیمشو ن..میگن نمیشه
عزیز شما اونارو ول کنید..بچسبید به خودمون...
باکس چی دارید؟؟
اگه باکس دارید اقدام به ترمیم سریال نمایید.
اگه ندارید یا تهیه بفرمایید یا بدبد همکارا بزنن..

mehrabun
2013-09-18, 22:13
z3xدارم فقط

PEYMAN SOLEIMANI
2013-09-18, 22:25
z3xدارم فقط

اون فایل بالایی رو فلش کنید(همون که باید إتو Boot بچینید)
روت کنید(روش تو سایت هست)
تو z3x مدلو رو i9100 بذارید آنلاک کنید

mehrabun
2013-09-19, 10:31
تست میکنم حبر میدم...

mehrabun
2013-09-20, 13:58
بدون باکس نمیشه..z3x جواب نمیده..