PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن تاچ s6102 بعد از فارسی کردن



asadakbari
2013-10-04, 15:30
سلام دوستان گوشی s6102 فلش کردم برا فارسی کردن اما تاچش از کار افتاد دوباره با فایل لاتین میزنم تاچ کار میکنه چیکار کنم که هم فارسی بشه هم تاچ کار کنه
در ضمن دو تا پست هم دیدم که مربوط به موضوع بنده بود یکی این http://forum.kavoshteam.com/thread98437.htmlو یکی هم این http://forum.kavoshteam.com/thread96285.htmlما نتونستم فایل فلش رو دانلود کنم چون تو سایت مورد نظر عضو نبودم و اصلا صفحه باز نمیشه که عضو بشم دوستان اگه همون فایل رو دارن لطفاً برام بذارن یا راهنماییم کنید و ذیگه هم اینکه نمیخوام افقط کیبورد فارسی نصب کنم میخوام خود گوشی فارسی بشه

MEHDI SHINA
2013-10-04, 18:27
سلام دوست من.این مدل گوشی رو که پسوند b داردرونمیتوان با 6102 معمولی فلش زد چون تاچش روازکارمیندازه فایل 6102bروازساپورت spt box که مختص اندرویدهامیباشددان کنید(فارسی) وروی گوشی رایت کنید.یاعلی

asadakbari
2013-10-04, 21:52
دوستان فایل s6102b کسی نداره برام بذاره باکس spt ندارم و نتونستم از سایتش دانلود کنم

asadakbari
2013-10-05, 00:06
دوستان کمک کنید لطفا.فایل 6102b

meisam_t9
2013-10-05, 00:17
گوشی را با فایل فلش کنید مشکل تاچ بر طرف میشه


فایل فلش
http://www.hotfile.com/dl/240479766/4a1dd64/S6102DXMD1_S6102OLBMD1_S6102DXMD1_BY_Aydin-GSM1.rar.htmll (http://www.hotfile.com/dl/240479766/4a1dd64/S6102DXMD1_S6102OLBMD1_S6102DXMD1_BY_Aydin-GSM1.rar.htmll)

Meraj khosravy
2013-10-05, 10:07
S6102jpla3 اين فايل رو پيدا كن فلش كن مشكلت حل ميشه و گوشي هم فارسي ميشه

asadakbari
2013-10-05, 15:58
[QUOTE=meisam_t9;526239]گوشی را با فایل فلش کنید مشکل تاچ بر طرف میشه


فایل فلش
http://www.hotfile.com/dl/240479766/4a1dd64/S6102DXMD1_S6102OLBMD1_S6102DXMD1_BY_Aydin-GSM1.rar.htmll (http://www.hotfile.com/dl/240479766/4a1dd64/S6102DXMD1_S6102OLBMD1_S6102DXMD1_BY_Aydin-GSM1.rar.htmll)[/
دوستان با فایلی که دوستمون گذاشته فارسی نداره کسی فایلی که دوستمون معراج خسروی فرموده نداره برام بذاره

asadakbari
2013-10-05, 17:52
کمک کنید لطفا

OXEYGEN
2013-10-05, 18:14
کمک کنید لطفا


از اینجا بگیر

http://hotfile.com/dl/149964058/10bbf5b/S6102JPLA3_Android_2.3.6.zip.html

Meraj khosravy
2013-10-05, 18:58
کمک کنید لطفا

خبرشو بده ببينيم چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdi.sms
2013-10-05, 20:54
با سلام
معراج جان من زدم کلا تا میخواد مودم رو رایت کنه filed میزنه!!!!

اینم لینک دانلودشه.... متاسفانه این مدل فارسی نمیشه...

http://www.hotfile.com/dl/149961391/4d8f69f/S6102JPLA3_S6102OJPLA3_MID.zip.html

del66
2013-10-05, 21:34
دوستان این مدل فعلا بدون مشکل تاچ فارسی نمیشه

asadakbari
2013-10-06, 01:39
دوستان من هردو تا فایلا که دوستان داده بودند رو زدم اولی که میثم گذاشته بود زدم فارسی نداشت و میشد مثه روز اولش و تاچ هم کار میکرد دومی هم مشکل تاچ داشت سرجمع به نتیجه ای نرسیدم یکی از همکارا گفت بیار این قلق داره و برا همکار10 تومن آب میخوره دادم مشتری ببره از ما که پرید ولی از مشتری خواهم پرسید که نتیجه گرفته یا نه
بهرحال از اینکه اینقد وقت گرانبهاتون رو بهم اختصاص دادیت ممنون

asadakbari
2013-10-06, 01:40
دوستان رییس روسای عزیز تایپیک نبندند تا نتیجه قطعی اعلام کنم ممنون

asadakbari
2013-10-06, 05:57
دوستان مشتری جواب پیامم داد که "بخدا یک دقیقه زد به کامپیوتر درست شد"
از خودم ناامید شدم چطو شد چیکار کرد که شد اونوقت من ینقد گیرش بودم

Meraj khosravy
2013-10-06, 10:08
دوستان مشتری جواب پیامم داد که "بخدا یک دقیقه زد به کامپیوتر درست شد"
از خودم ناامید شدم چطو شد چیکار کرد که شد اونوقت من ینقد گیرش بودم

خوب ميتوني گوشيب رو بگيري فايل روش رو بخوني با چه فايلي فلش كردش .اين مدل كه با برنامه morlocal فارسي نميشه.يه نفر خدايش وقتشو بزاره اين مشكل رو حل ميكنه بايد چندتا فايل مختلف روش امتحان كنه

شهرام11
2013-10-06, 11:06
با باکس sptوتک فایله فارسی کرده

Meraj khosravy
2013-10-06, 11:36
با باکس sptوتک فایله فارسی کرده

شهرام جان ميشه بگيد با چه فايلي فلش زده؟؟؟؟؟؟

ar.naseri7
2013-10-06, 12:07
شهرام جان ميشه بگيد با چه فايلي فلش زده؟؟؟؟؟؟

با اجازه از آقا شهرام
با فايل فلش مخصوص باكس spt
اين فايل فقط در سرور spt موجود است

6422
2013-10-06, 12:09
دوستان من با این فایل زدم هم مشکل تاچ برطرف شد هم فارسی شد. S6102jpma3_s6102ojpma3_s6102jpma3

television
2013-10-16, 20:40
بچها ن باکس میخواد ن چیزی فلش میشه ی ترفند کوچولو داره
آقای اکبری بیا مغازه تا یادت بدم چطور 3 سوته فلشش کنی ک هم تاچش کار کنه هم فارسی بشه
بیا امداد رایانه

Kidamen
2013-10-16, 21:00
بچها ن باکس میخواد ن چیزی فلش میشه ی ترفند کوچولو داره
آقای اکبری بیا مغازه تا یادت بدم چطور 3 سوته فلشش کنی ک هم تاچش کار کنه هم فارسی بشه
بیا امداد رایانه

نمیشه بزرگواری کنید و همینجا راهشو بگید تا همه یاد بگیرن ...؟

امروز عیده ... ( عید قربان ) . فرض کنید بهمون عیدی دادید . از شما ممنون میشیم .

television
2013-10-16, 21:37
نمیشه بزرگواری کنید و همینجا راهشو بگید تا همه یاد بگیرن ...؟

امروز عیده ... ( عید قربان ) . فرض کنید بهمون عیدی دادید . از شما ممنون میشیم .
چشم دوست من اینم عیدی من ب شما عزیزان دل
تقریبا 8 ساعت مداوم کل نت رو زیر و رو کردم اما هیچی دستگیرم نشد گفتم آخرین راه رو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه
اودین ورژن 3.07 رو باز کردم و تک فایل فارسی s6102 رو گذاشتم تو قسمت pda و استارت رو زدم
بووووووووممممممم
گوشی فلش شد و هم تاچش کار کرد و هم فارسی شد
بله دوست من راز کار توی استفاده از اودین 3.07 بود
امیدوارم ترفندم ب کارتون اومده باشه
فدای همه کاوشیا

Kidamen
2013-10-16, 22:33
ازت واقعا" متشکریم دوست عزیز ... خوشحالمون کردی .:41::41::41:

امیدوارم هرکجا هستی موفق و سرافراز باشی ...

:1:

asadakbari
2013-10-18, 23:58
چشم دوست من اینم عیدی من ب شما عزیزان دل
تقریبا 8 ساعت مداوم کل نت رو زیر و رو کردم اما هیچی دستگیرم نشد گفتم آخرین راه رو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه
اودین ورژن 3.07 رو باز کردم و تک فایل فارسی s6102 رو گذاشتم تو قسمت pda و استارت رو زدم
بووووووووممممممم
گوشی فلش شد و هم تاچش کار کرد و هم فارسی شد
بله دوست من راز کار توی استفاده از اودین 3.07 بود
امیدوارم ترفندم ب کارتون اومده باشه
فدای همه کاوشیا
اولا برادر من پوست ما کندی انقد نیا طرف کارای موبایل، به همون هکریت و تعمیرات رایانه بچسب براذر من:102: دوماً حاج احسان اولین گوشی که بیاد دستم تست میکنم اگر شد که یه پیتزا مهمون من بخور نوش جونت، اما اگر نشد میام در مغازت کولی بازی در میارمااااا حالا ببین کی گفتم:104:

television
2013-10-23, 22:30
اولا برادر من پوست ما کندی انقد نیا طرف کارای موبایل، به همون هکریت و تعمیرات رایانه بچسب براذر من:102: دوماً حاج احسان اولین گوشی که بیاد دستم تست میکنم اگر شد که یه پیتزا مهمون من بخور نوش جونت، اما اگر نشد میام در مغازت کولی بازی در میارمااااا حالا ببین کی گفتم:104:برادر من تو پیتزا رو بردار بیار در مغازه من خودم تست کردم ک پست زدم حالا دوستانی ک تست زدن بیان ب این دوستمون بگن
پیتزا یادت نره

saba2000
2013-10-31, 20:30
من با اودین 3.07 و تک فایل زدم باز هم کار نکرد میشه بگید با چه فایلی فلش می زنید؟

mehrabun
2013-10-31, 20:51
با این ورژن بزنید 100 در صد درست میشه


s6102dxmdi...6102olbmd1

saba2000
2013-11-02, 17:41
با این ورژن بزنید 100 در صد درست میشه


s6102dxmdi...6102olbmd1


مشکل این که این ورژن فارسی نداره !!!

mehrabun
2013-11-02, 18:32
اره دگه برا رفع مشکل تاچه فقط

saba2000
2013-11-02, 19:03
ولی روش یا فایلی هم هست که بدون مشکل تاچ فارسی بشه

shirzad342
2013-11-02, 19:40
با این فایل درست میشه
s6102jpma3_s6102ojpma3_s6102xxma2_2.3.6

javad-t
2013-11-02, 19:46
با فایل فلش
S6102_JPMA3_OJPMA3_XXMA2_wipe_by_www.Galaxy-Updates.orghttp://dc687.4shared.com/img/QybZUnaF/s7/142194d4278/s6102_-ok.bmp?async&rand=0.34645581430710104

saba2000
2013-11-02, 20:48
میشه یه لینک دیگه از فایل بدید از لینکی که گذاشتید نمیشه دانلود کرد

2840644
2013-11-02, 21:02
دوستان عزیزم این مشکل رو فقط spt میتونه حل کنه شما فایل فلشش رو از ساپورت باکس دانلود کنید بنده متوجه نمیشم دوستانمون تو پستهای قبلی این مشکلو حل کردن که چرا باز دنبال راه حل میگردین این گوشی ظاهرا فقط با spt و فایلش قابل فارسی شدنه موفق باشید

saba2000
2013-11-03, 11:29
ولی بدون باکس هم میشه فارسی کرد