يه گوشي دارم كه فونت فارسي رو ساپورت نميكنه لطفا يا فونت يا فارسي سازي كه كارمو راه بندازه اگه هست واسم بزاريد با تشكر
يه گوشي دارم كه فونت فارسي رو ساپورت نميكنه لطفا يا فونت يا فارسي سازي كه كارمو راه بندازه اگه هست واسم بزاريد با تشكر
سلام اینو داشتم ببین بدردت میخوره>؟
تشکر یادت نره
http://www.4shared.com/file/tXz3VDZv/FarsiSazcab.html
این گوشی اندروید می باشد
ویرایش توسط MORTEZA KHANDAN : ۱۳۸۹-۱۰-۲۹ در ساعت ۱۱:۰۴
دوستان اين گوشي android تا اونجايي كه من ميدونم
اين برنامه براي سوني اريكسون اكسپريا هم جواب مي ده ؟؟!؟!؟![]()
سلام . گوشی شما سیستم عامل اندروید داره . واسه اینکه فونت فارسی ساپورت کنه 3 راه دارید . 1- نصب نرم افزار جانبی که فقز میتونه اس ام اس ها رو بخونه و یه بروسر فارسی واسه استفاده از اینترنت . 2 - اضافه کردن فونت به گوشی .3- تعویض رام گوشی . که دو روش آحر به کم حرفه ای هست حالا هر کدوم رو میخای بگو تا واست توضیح بدم
در ضمن واسه اکسپریا x10 روش اول و دوم جواب میده البته مراحل انجامش با wildfire فرق میکنه
سلام یه فارسی ساز برای htc wildfire میخام هرکی داره برام یا میل کنه یا بزاره توسایت ممنون میشم
boy_graphic_2005@yahoo.com
marshalr99@yahoo.com
هیچ مسئولیتی درقبال دستگاه شما متوجه بنده و این سایت نیست!
بر اساس رام استوک توزیع 1.33.415.3 (24 سپتامبر 2010) خاورمیانه
در دو نسخه کامل و سبک!
ساپورت کامل فارسی (پیام ها، مرورگر وب و ...)
منو با زبان عربی و انگلیسی
کیبرد عالی دوزبانه (انگلیسی و عربی با حروف فارسی) و کیبرد اصلی HTC
دارای Busybox و Superuser
دارای مارکت
دارای Wi-Fi Tethering
دارای قابلیت App2SD و ذخیره Dalvick در SD Card (نیاز به پارتیشن بندی SD)(پشتیبانی از ext3 و ext2)
و قابلیت جستجوی صوتی
و برنامه هایی مثل المؤذن، iQuran، دیکشنری انگلیسی به عربی و ...
برنامه ها در نسخه کامل:
Quick System Info
Astro File Manager
RootExplorer
Extended Controls
MyBackupPro نسخه کامل
Titanium Backup
و ...
0. حتما NandBackUp بگیرید!
1. فایل را به مموری منتقل کنید.
2.به منوی Recovery رفته و Wipe کنید.
3. رام را نصب کنید!
3.1 گوشی را خاموش کنید.
3.2 دکمه Volume Down و پاور را بگیرید تا گوشی روشن شده و صفحه سفید با نوشته را مشاهده کنید.
3.3 با دکمه ها صدا بین گزینه ها جا به جا شوید و با دکمه پاور Recovery را انتخاب کنید تا صفحه سیاه و سبز ظاهر شود. [در این منو تایید با ترکپد انجام میشه]
3.4 با رفتن به گزینه Nandroid از اطلاعات خود Backup بگیرید
3.5 گزینه Wipe data/ factory reset را با تراکپد تایید کنید تا گوشی Wipe شود
3.6 از طریق گزینه ی Install Zip From SDcard وارد بخش انتخاب رام بشین گزینه Choose Zip From SDcard را بزنید و رام مورد نظر را انتخاب کنین و با Trackpad رام رو انتخاب کنین تا نصب بشه.
4. ریبوت...
5. صبر کنید!
6. پس از بالا آمدن رام، زبان انگلیسی (متعلق به هر کشوری که خواستین!) را انتخاب کنید.
7. لذت ببرید!
اکیدا توصیه میکنم از نسخه سبک استفاده کنید که هیچ باگی نداشته و تفاوتی با رام اصلی ندارد...
لینک مستقیم
نسخه کامل (با قابلیت A2SD)
http://vps01.privatedns24.com/AlShar...dfire-A2SD.zip
نسخه سبک
http://vps01.privatedns24.com/AlShar...fire-CLEAN.zip
لینک MediaFire
نسخه کامل (با قابلیت A2SD)
AlSharif-1.0-Arabic-ROM-Wildfire-A2SD.zip
نسخه سبک
AlSharif-1.0-Arabic-ROM-Wildfire-CLEAN.zip
منبع :**********
این نیز بگذرد.....
سلام
خسته نباشید
من فقط یه نرم افزار جانبی می خوام که بتونم با HTC wildfire اس ام اس های فارسی رو بخونم و بتونم فونت های فارسی در اینترنت رو بخونم
اگه ممکنه ئکمکم کنید
آقای فرزین این قسمتش برام یکم نا مفهومه2.به منوی recovery رفته و wipe کنید.
3. رام را نصب کنید!
بیشتر راهنماییم میکنین؟
یعنی چطور به این منو وارد بشم
ویرایش توسط mr magic : ۱۳۸۹-۱۰-۲۵ در ساعت ۲۲:۵۴
سلام مدلش فرقي نمي كنه
سلام دوست عزیز برای اینکه کامپیوتر گوشی شما را بشناسد .
ابتدا با گوشی به اینترنت متصل شده و گزینه آپ دیت گوشی را فعال نمایید تا گوشی بطور اتوماتیک آپ دیت شود که در اینصورت هم به کامپیوتر متصل شده و شناخته می شود و هم اینکه فونت فارسی آن فعال می شود و فارسی را بطور کامل ساپورت می کند. اما این فارسی به شکل تکه تکه (ت ک ه ت ک ه ) می باشد.حتی در وب.
در روش دوم : که خودم امتحان نکرده ام اما احتمال می دهم شدنی باشد نصب FDHttpd.apk در گوشی می باشد که می توانید آن را از مسیر C:\Program Files\HTC\HTC Sync 3.0 در کامپیوتر خودتان برداشته و در گوشی تان نصب فرمایید.
سلام
من wildfire دارم و میخوام فونت فارسی روش بریزم
فقط برای sms و internet
لطفا کمکم کنید
کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 307 نفرمشاهده لیست : (فهرست بینندگان)