سلام دوستان.من فایل فلش فارسی گوشی 5130 ورژن 7.97 یا بالاترو میخواهم.جستجو کردم ولی فایل فارسی سالم پیدا نکردم.هرچی فایل بود مشکل داره و گوشی بالا نمیاد.کسی فایلی که خودش تست کرده و مشکل نداشته داره به من بده؟
سلام دوستان.من فایل فلش فارسی گوشی 5130 ورژن 7.97 یا بالاترو میخواهم.جستجو کردم ولی فایل فارسی سالم پیدا نکردم.هرچی فایل بود مشکل داره و گوشی بالا نمیاد.کسی فایلی که خودش تست کرده و مشکل نداشته داره به من بده؟
با سلام
دوست من باید سرچ کنید
http://forum.kavoshteam.com/thread42276.html
دوست عزیز سرچ کردم این فایلم گرفتم ولی این فایل رو میزنم رو گوشی گوشی تا نوکیا میاد بالا بعد خاموش میشه.فکر کنم فایل ایراد داره
به این لینک مراجعه کنید
فارسی 5130 ورژن 7.97 باورژن 7.95
موفق باشی
دوست عزیز بهترین گذینه که من خودم استفاده می کنم وبه راحتی فارسی میشه استفاده از این گونه فایله که اول
mcu v9.97
ppm 9.95
cnt 9.97
فایل را این طور انتخاب کن دانگرید هم نمی خواهد ترس هم نداره برای همه گوشی ها هم مورد استفاده داره هر گوشی که ورژن اخرش فارسی نداره شما می توانی این گونه استفاده کنی
من فایل آقای بهبودی را روی بیش از 10 گوشی 5130 فلش کردم بدون مشکل کار می کند.
]دوست عزیز گوشی 5130 از سری sl3 هست و دانگرد کردنش ترس داره.امکانش هست که خاموش بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مورد تست شده صدرصد جواب میده همکاران هم تست کردند در صورت انتخاب تک فایل همون ppm به راحتی دانگرید میشه تیک دانگرید وlanguege only هم فراموش نشه
ویرایش توسط Maghsoud : ۱۳۹۰-۰۴-۱۸ در ساعت ۰۸:۴۷
دوست عزیز بهترین گذینه که من خودم استفاده می کنم وبه راحتی فارسی میشه استفاده از این گونه فایله که اول
mcu v9.97
ppm 9.95
cnt 9.97
فایل را این طور انتخاب کن دانگرید هم نمی خواهد ترس هم نداره برای همه گوشی ها هم مورد استفاده داره هر گوشی که ورژن اخرش فارسی نداره شما می توانی این گونه استفاده کنی
احتمال داره از نظر پروداکت فایل mcu 9,97 با ppm 7.95 همخوانی نداشته باشند
سلام دوستان من به روش ارائه شده توسط کاربر ممتاز(آقا مسعود) عمل کردم و جواب داد بدون ترس انجام بدین.
بهترین کار اینه که با ppm ورژن 7.95 فارسی کنید.
یا فایل های دست ساز متفرقه من هر گوشی که فش کردم خاموش شده.
بهترین کار استفاده از فایل اورجیناله.
سلام دوستان بر ای فار سی کر دن ورژن 7.97 5130 فقط فایل ppm ور ژن 7.95 رو گوشی دانگرید کنید با چن گوشی جواب گرفتم
سلام
قبل از اراسل پست به تاریخ آخرین ارسال توجه نمایید
ورژن 7.97 فارسی شده است توسط اینجانب
فايل فلش فارسي 5130 ورژن 7.97 (اولين بار از كاوش تيم)
یا علی
.: My Yahoo ID : behboodi@att.net :.
.: HTC & NOKIA & Samsung Care Service :.
.: Official GPG Industries Supporter :.
![]()
سلام دوستان من فایل فلش فارسی 5130 میخوام ورژن 07.91
کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند : 232 نفرمشاهده لیست : (فهرست بینندگان)